Országos HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

szállítás

  • Csak 1990-ft
  • Magyarország egész területén.

BEÜZEMELÉS 1-FT-ÉRT! 

  • Bekötjük és üzemkészen hagyjuk készüléked!
  • Beüzemelésnél a beépíthető mosogatógépek NEM TARTALMAZZÁK a bútorlapot, és annak felszerelését!
Mosogatógép üzlet - Blog

Igaz történet - Mért ne vegyél használt mosogatógépet!

2021.09.22 11:05
Igaz történet - Mért ne vegyél  használt mosogatógépet!

Használt mosogatógépen gondolkozol?

Ezt a cikket elkell olvasnod, mert egy igaz történet, mely elég tanulságos..

Olvasd el Niki, az egyik kollégánk barátjának mosogatógép tortúráját, kalandos útja volt  az biztos, míg megtalálta a megfelelő mosogatógépet. 

Mi valószínűleg nem tudtuk volna ilyen higgadtan kezelni a dolgot, mint Ő.

Nikinek teljesen felszerelt konyhája volt egyedül a mosogatógép hiányzott, de kis idő után úgy döntött beruház rá. Mivel nem volt még tapasztalata és családjában sem volt senkinek, gondolta elsőnek körülnéz a közösséghálón, használt oldalakon és vesz egy használt, de jó állapotú gépet.

Használt mosogatógép vásárlás

Végül elment egy bizományi boltba, mert az internetben nem bízott. A boltba elmondták neki, hogy jól döntött, mert ezek a használt gépek tuti állapotban vannak és még biztos 5-10 évig ki fogják őt szolgálni. Felettébb kedvesek és segítőkészek eladóak voltak. Segítettek választani a mosogatógépek között és kedvező áron ki is szállították neki.


Mosogatógép beüzemelési problémák

Sajnos nem kellett sok és kiderült, hogy a mosogatóhoz beszerelt szifonjára nem lehet rákötni a mosogatógép kivezető csövét. A megoldás, hogy egy új szifont kellett vásárolni. A férje elment, megvásárolt olyant, amelyikre ráköthető a mosogatógép szennyvíz elvezetője. Ez volt az első ilyen szerelésük, így izgatottan láttak neki. Nem gondoltak arra, hogy a közel 35 éves panelház 4. emeleti lakásában, az eredeti szennyvízelvezető cső van. Így, amikor leválasztották a szifont a szennyvízelvezető csőről, az letörött a konyhai strangról (fővezeték). Ajjajj, ez már hozzáértő személy nélkül nem javítható. Sajnos, ki kellett hívni a ház vízvezeték szerelőjét, aki közölte, hogy ki kell bontani a falat, mert a letörött csövet nem lehet visszaragasztani, csak a fővezeték 1m-es darabjával együtt cserélni. A falbontás miatt ezt legkorábban másnap lehet megcsinálni, és sajnos addig a felettük lakók mosogató vízének egy része az Ő konyhájukba landol. Ezért éjszaka időközönként félálomba a megtelt vödröt ki kellett üríteni a wc-be. Elgondolkodtató, hogy emberek éjszaka miért mosogatnak, és nem alszanak? De nem volt mit tenni, üríteni kellett.

Másnap reggel jött is a vízszerelő, de azért az is ritka valljuk be, hogy másnapra tud jönni bárhova is bármilyen szakember. Kicserélte a csövet „pár” tízezer forintért, és már ott sem volt. De ha már csövet kell cserélni, akkor olyanra cserélték, amelybe közvetlenül elvezethető a mosogatógép szennyvize. Ez a legideálisabb megoldás, hiszen kiáramló víz közvetlenül a csatornarendszerbe ömlik. Szupeeeeer, így nem kell terhelni a mosogatószifont a mocskos, zsíros kiáramló mosogatóvízzel. De minek vettek akkor új mosogató szifont? Sebaj, most legalább az is szép tiszta, és új.

Probléma megoldva, de...

Berakták a mosogatógépet a helyére, bekötötték. Visszatették a kibontott falat, kitakarítottak. Niki bepakolta egyből a mosogatógépet, és ragyogóan tiszta edényeket vett ki a gépből. Minden régi, alig használt dolgot is kipakolt a szekrényekből és mindent betett a gépbe.

Karácsonykor, nem az járt a fejében mennyi ideig kell majd a mosogatómedence felett állnia, hiszen minden gondját megoldja a mosogatógép. Azóta, hogy megvette a bizományboltba sokkal könnyebb volt neki a házimunka. A főzés, sütés is nagyobb örömet okozott, hiszen nem kellett utána zsíros, mocskos edényekkel bajlódnia.

Meghibásodott a mosogatógép

Szépen telt az idő majd egyszer égett szag kezdett terjengeni a konyhában. Többszöri mosogatás alkalmával már biztos volt, hogy a szeretet mosogatógépe árasztja. Niki nem egy ijedős típus, de az égett szag egy 10 emeletes panelházban, nem biztató, így elkezdte a netet bújni mosogatógép szerelőért. Természetesen a bizományi bolt 3 hónap garanciája kapott csak, ami már lejárt. Sajnos ismerősei nem tudtak ajánlani, így a tökéletes mosogatógép szerelő megtalálása nem kis feladat volt. Kiszállási és szerelési díjak összehasonlítása, referenciák olvasása... Végül meglett a keresett személy, aki egy kedves és alapos fiatalember volt. Kb. 20 perc munkával megbizonyosodott róla, hogy a még 5-10 évig biztos működőnek ígért mosogatógép, motorhibás.

Motorhiba? .. de azért javítható ugye, és mennyibe fog ez nekem kerülni? - tette fel a kérdést Niki.  A szerelő azt mondta sajnos 40 ezer forintos költség lenne a javítás és ebben még a munkadíj sincs benne. 

Egy újabb gondterhelt döntés kellet meghozni. Niki és a férje osztottak és szoroztak, Niki ragaszkodik ahhoz, hogy neki kell mosogatógép! Egyszerűen imádja, a sok szabadidőt, amit ez által nyer, a csillogó tiszta edényekről nem is beszélve.

A megoldás, egyértelműen egy vadonatúj mosogatógép vásárlás lett

Újabb dilema, de milyen mosogatógép legyen? Nem is kell mondanunk, de Nikiék nálunk találták meg az azóta is kedcenc Bosch mosogatógépüket. A szabadonálló mosogatógép bekötését szállító kollégáink elvégezték és a készülékhez adott 5 év garancia biztonságot ad hosszú ideig számukra.

Nézzük csak meg a Bosch mosogatógép előnyeit, amiért Niki ezt válaszotta.

Minden mosogatógép elmosogat, de a Bosch innovatív technológiákkal és kényelmes kezeléssel is rendelkezik, ezzel növeli otthonunk és életünk komfortját.

Nézzük kényelmünk titkait:

Digitális kijelző, hogy a Te kezedben legyen az irányítás 

digitális kijelző


A Bosch új mosogatógépeinek kijelzőjén minden szükséges információt és beállítást megtalálsz,

amely a készülék optimális üzemeltetéséhez szükséges. A program, a kiegészítő opciók és
a kívánt befejezési idő beállítása után a kijelzőn megjelenő információk segítségével mindig
tájékozódhatsz a mosogatási folyamat aktuális helyzetéről és a hátralévő időről.

VarioFlex Pro a rugalmas kosárrendszer.

 


Ezzel a rendszerrel mindig rugalmasan, az aktuális töltetnek megfelelően alakíthatja

a mosogatókosarak elrendezését. A lehetséges állítási pontok piros színnel vannak jelölve,
így Önnek még egyszerűbb a dolga már az edények bepakolásakor is.

VarioDrawer Pro evőeszköztartó fiók a nagy helyért és csillogó étkészletért

evőeszköz tartó fiók


Az ilyen fiókkal rendelkező készülékek belső tere még rugalmasabban alakítható,

köszönhetően a még több állítási pontnak, melyek ebben a fiókban kaptak helyet.

TimeLight, a teljesen beépíthető gépek működés kijelzője

idő


A teljesen integrálható mosogatógépek esetén nincs lehetőségünk a mosogatási

folyamatot nyomon követni, hiszen nem látjuk a kijelzőt. Erre nyújt tökéletes
megoldást a TimeLight funkció, mely kivetíti a padlóra a mosogatás aktuális
stádiumát illetve a befejezésig hátralévő időt.

Vannak olyan mosogatógépek, ahol egy piros pontot vetít ki a padlóra addig, míg dolgozik a készülék.


Alacsony zajszint, hogy ne zavarja a családot

mosogatogep tortura
A továbbfejlesztett hangszigetelésnek köszönhetően a Bosch mosogatógépei rendkívül csendesek, egyes modellek akár a 44 dB-es „csúcsértéket” is elérik.

Nézd meg szabadonálló mosogatógép kínálatunkat

vagy a beépíthetőt!

Tudj meg többet a mosogatógépekről

Összes mosogatógépről szóló cikkünkért kattintson ide >>>