Országos HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

szállítás

 • Csak 1990-ft
 • Magyarország egész területén.

BEÜZEMELÉS 1-FT-ÉRT! 

 • Bekötjük és üzemkészen hagyjuk készüléked!
 • Beüzemelésnél a beépíthető mosogatógépek NEM TARTALMAZZÁK a bútorlapot, és annak felszerelését!
Mosogatógép üzlet - Blog

Mosogatógép programok

2021.08.31 13:52
Mosogatógép programok

Ezeket a mosogatógép programokat ismerned kell!

Ez a cikk után igazán szeretni fogod készüléked.

Nem tudod melyik programot használd a mosogatógépben?

Kevés a tányérod és nem tudod érdemes-e, így elindítani a gépet?

Cumisüvegeket is lehet fertőtleníteni a mosogatógépben?

Az már bizonyított, hogy a mosogatógép használata gazdaságosabb, mint a folyóvizben való mosogatás, sőt higiénikusabb is. Erről van is egy cikkünk, amit az ezen linken olvashatsz.

Most segítünk neked abban, hogy milyen alapvető illetve különleges programok vannak a mosogatógépekben, melyek hasznosak lesznek a mindennapokban. Így választ kapsz a kérdéseidre, és kiválaszthatod a számodra és családod számára az ideális mosogatógépet.

A legtöbb mosogatógépben ezeket az alap programokat tuti megtalálod:

 • Előmosás, öblítés
 • Normál
 • Intenzív
 • Gyors mosogatógép program
 • ECO mosogatógép program

Előmosás, öblítés:  A legfontosabb, hogy ehhez a programhoz nem kell mosogatószert, tablettát vagy bármit használni. Ez általában egy rövid program, amit olyan mosatlanokhoz találtak ki, amelyeket később még szeretnénk elmosogatni. 

Normál:  A mindennapi életben a leggyakrabban használt ciklus, amely rövid idő alatt optimálisan tisztít. Kevésbé zsíros, enyhén piszkos tányérokhoz/tálakhoz javasoljuk.

Intenzív mosás: Ez viszont már az a program, amit erősen koszos, zsíros edényekhez, tányérokhoz és eszcájgokhoz használatos. Különösen serpenyőkhöz és tepsikhez ideális választás.

Gyors mosogatógép program: Ha egyből főzés, étkezés után szeretnénk elindítani a mosogatást ezt a programot kiválaszthatjuk, hiszen az ételmaradéknak nem volt még lehetősége rászáradni az edényekre, tányérokra, így ez a program tükéletesen elfogja végezni a tisztítást.

ECO mosogatógép program: Normál mértékben szennyezett edényekhez használható. Átlagosan szennyezett edényekhez használatos program, amely az összesített energia és vízfogyasztás szempontjából a leghatékonyabb.

Természetesen a mosogatógép program elnevezés a különböző gyártónál eltérő lehet, így sokkal inkább a program funkcióját figyeld meg. A használati utasításban mindig levannak írva a programok.

programok leírása

KIEGÉSZÍTŐ MOSOGATÓGÉP PROGRAMOK

(A gyártók sok esetben másképpen nevezik ezeket, és nem mindegyik mosogatógép tudja őket)

 • Higiéniai, fertőtlenítő mosogatógép program
 • Csendes, Halk program
 • Üvegprogram
 • Extra szárítás
 • Automata program, 6. érzéknek is nevezik
 • Fél töltet, vagy MultiZone mosogatógép program

Higiéniai, fertőtlenítő öblítés: Ez az opció olyan helyzetben javasolt, amikor magas a higiénés követelmény, például cumisüveg vagy vágódeszka mosogatásakor. A hőfok a főmosás és az utolsó öblítés alatt is magasabb.

Csendes, halk program: Normál szennyezettségű edényekhez való, de halkabban működik mint a többi program.

Üvegprogram: Ez a ciklus az olyan kényes edényekhez használható, melyek az átlagnál érzékenyebbek a magas hőmérsékletre (például üvegpoharak, csészék).

Extra szárítás: A nehezen száradó edényekhez való, mint a műanyag edények.

Automata programok: Normál szennyezettségű edényekhez, melyeken rászáradt ételmaradék található. Érzékeli a szennyezettség szintjét az edényeken, és a programot ennek megfelelően állítja be. Amikor az érzékelő a szennyezettségi szintet méri fel, a kijelzőn egy animáció látható, és frissül a mosogatási ciklus időtartama.

Fél töltet, vagy MultiZone mosogatógép program: Ha nincs sok mosatlan edény, vizet, áramot és mosogatószert takaríthat meg úgy, hogy fél töltettel indítja el a készüléket.

Ismerje meg a Whirlpool mosogatógépeket, melyek a magyar háziasszonyok között közkedveltek, és csillogó edényeket vehet ki belőlük, és gazdaságos a működtetésük.

Keskeny mosogatógép

Vásárlóink kedvence kis lakásokba, keskeny mérete miatt és korszerű tudásáért a Whirlpool WSFO 3O23 PF X Szabadon álló mosogatógép.

Ez a 10 terítékes mosogatógép inox színe miatt modern kinézetet sugal. Kiemelkedő A++ energia minősítés a csökkentett energiafelhasználásért felel. Kényelmes digitális visszaszámlálója  tájékoztatja Önt arról, amikor a mosási ciklus befejeződik. Innovatív technológiája rendkívül csendes teljesítményt biztosít.

Sokféle programja biztosan kielégíti a háztartása elvárásait:

 

Vásárolja meg a WHIRLPOOL onlineMárkaboltban a Whirlpool WSFO 3O23 PF X Szabadon álló mosogatógépet >>>

14 terítékes mosogatógép

Népszerű a Whirlpool WFC 3C23 PF X Szabadon álló mosogatógép is, melynek óriási befogadó képessége van, hiszen 14 teríték elmosogatására alkalmas.

"A++" energiaosztály besorolása van, így gazdaságos a működése. A 6. ÉRZÉK technológiával az intelligens érzékelők mérik a szennyezettség mértékét, és az erőforrásokat ehhez igazítják, így akár 50 százalékos energia-, víz- és időmegtakarítás is elérhető.

Sőt a 6. ÉRZÉK PowerClean Pro™ olyan újratervezett, célzott vízsugaras rendszer, amely még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a lábasokról, serpenyőkről vagy tepsikről anélkül, hogy előöblítésre, áztatásra vagy súrolásra lenne szükség. Speciális érzékelők figyelik a mosogatnivalók szennyezettségét, és ennek megfelelően szabályozzák a víznyomást a mosogatási ciklus alatt. Ehhez az kiváló eredményhez pedig nincs szükség több vízre. Kedvencem benne az evőeszköztartó fiók, mely nem foglal helyet mint az evőeszköz kosár.

Programtáblázatában láthatja, hogy nagy tudású, korszerű mosogatógép.

mosogatógép programok